23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevgili öğrencilerimizin sahne gösterileri ve kıymetli velililerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. “Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk”

23 April National Sovereignty and Children’s Day was held with the stage performances of our dear students and the intense participation of our valuable parents. “Little ladies, little gentlemen… You are all a rose, a star, a brightness of the future. You are the ones who will really enlighten the country. Think about how important and valuable you are and work accordingly.” Mustafa Kemal Atatürk”

#23nisan #kutluolsun #iyikivakifokullarindayim #özelvakifokullari #özelokul #vakıfokulları #kolej #başarı #Anaokulu #ilkokul #Fenlisesi #Anadolulisesi #reels #Erzurum #Atatürküniversitesi #keşfetteyiz

Tarih: 27/04/2024
Saat:13:00
Yer:  Atatürk Üniversitesi Nene hatun Kültür Merkezi

23 nisan

Bu web sitesi çerezleri kullanır ve tarama deneyiminizi geliştirmek için kişisel verilerinizi ister.